Kalkuler.no

Om Kalkuler.no

Matematikk behøver ikke å være vanskelig. Kalkuler.no hjelper deg med å regne ut det du trenger å vite, på enklest mulig måte.

Kalkuler.no ble startet med et mål om å tilby lettfattede verktøy for å regne ut svar på matematiske spørsmål man møter i hverdagen. Det syntes å være et behov for en samling av slike verktøy, med intuitive grensesnitt, som kan brukes enten man er usikker på hvordan man skal regne, eller man bare vil ha jobben gjort så raskt som mulig. Antagelsen viste seg å være riktig, og siden starten i 2008 har siden hatt en jevn vekst i antall besøkende.

Ny versjon i 2013

Siden første versjon i 2008, har siden vært gjennom en rekke iterasjoner. 17. januar 2013 ble den nyeste versjonen av Kalkuler.no lansert, og fører med seg et overhalt brukergrensesnitt, nye funksjoner og en grundig gjennomgang av eksisterende funksjoner. Målet er å være tilgjengelig over flere platformer, som nettbrett og smarttelefoner, og kunne levere en god opplevelse for alle.

Mer informasjon

Kalkuler.no eies, utvikles og drives av Mikael Berg, og kan kontaktes via tilbakemeldingsskjemaet eller på telefon (+47) 40241799.